سختی گیرهای مغناطیسی و چیلرها

درتاسیسات حرارتی و برودتی، چیلر یکی ازضروری ترین و گران قیمت ترین اجزاء سیستم می باشد که درصورتیکه از نوع آب خنک باشد معمولا از یک برج خنک کن در کنار آن استفاده می شود که همین امر باعث انتقال مشکلات سختی و رسوب آب از برج خنک کن به چیلر می شود که زیان حاصل از این فرایند درچیلرها به مراتب سنگین تر و گران تراز برجهای خنک کن است . ادامه خواندن “سختی گیرهای مغناطیسی و چیلرها”

ضد رسوب – آنتی اسکالانت

وجود رسوب نمکهای کم محلول و عدم کاربرد ترکیبات آنتی اسکالانت موجب گرفتگی ممبرانهای RO و نیز منجر به کاهش راندمان زود هنگام دستگاههای تصفیه آب خواهد شد . از رسوبات متداول می توان به کربنات کلسیم (CaCo3) ، سولفات کلسیم (CaSo4) ، سولفات باریم  (BaSo4) و سولفات استرانسیم (SrSo4) اشاره نمود . رسوب سیلیکا (SiO2) و فلوراید کلسیم (CaF) نیز با وجود اینکه کمتر تشکیل می شوند اما مشکلات ناشی از آنها به شدت مشکلات رسوبات ذکر شده نیز می باشد .آنتی اسکالانت برپایه اسید فسفونیک ( فسفونیت ها ) می باشد وعدم استفاده ازاین ماده آسیب جدی به ممبران های دستگاه RO زده و موجب کاهش دبی خروجی و همچنین بالا رفتن TDS آب می گردد . ادامه خواندن “ضد رسوب – آنتی اسکالانت”

متداولترین روش برای حذف سختی آب

درجه سختی آب کیفیتی است که میزان سختی آب را مشخص می‌سازد. درجه سختی آب به طور کلی بر حسب میلی گرم کربنات کلسیم در هر لیتر آب بیان می‌شود. یعنی 1 درجه سختی آب برابر 1 میلی گرم کربنات کلسیم است. اما در کشورهای مختلف، مقدار یک درجه سختی آب با هم تفاوت دارد. برای نمونه یک درجه سختی آب در فرانسه ، برابر 10 میلی گرم کربنات کلسیم در هر لیتر آب در نظر گرفته می‌شود. یک درجه سختی آب در انگلستان، برابر 14.3 میلی گرم کربنات کلسیم در هر لیتر آب در نظر گرفته می‌شود . ادامه خواندن “متداولترین روش برای حذف سختی آب”

توضیح در مورد مواد ضد UV

براساس استاندارد ، منهولهای پلی اتیلنی بایستی قابلیت ماندگاری در فضای باز را حداقل به مدت یکسال داشته باشند. بدین سبب نیاز است که منهولهای پلی اتیلنی در مقابل اشعه UV آفتاب مقاوم باشند. از طرفی مواد پلی اتیلن از نوع لوله  HDPE تولیدی پتروشیمی های کشور دارای مواد افزودنی ضد UV نمی باشند و نیاز به افزودن مواد مقاوم دیگر مانند (کربن سیاه) به عنوان ضد UV دارند. ادامه خواندن “توضیح در مورد مواد ضد UV”

ماده رسوبزا جهت استفاده در سیستمهای حرارتی و برودتی

کاملا واضح است که رسوب گرفتگی می تواند باعث افت انتقال حرارت، کاهش عمر مفید سیستم، عدم سرویس دهی اجزاء و گاهی تعطیلی واحد تولیدی گردد که در نهایت، کاهش تولید محصول را به همراه می آورد.

قابل توجه است که رسوبات  متخلخل می توانند همانند رسوبات توپر و محکم و حتی بیش از آنها ضریب هدایت  حرارتی را کاهش دهند و این بدین مفهوم است که برای ثابت نگه داشتن دمای آب یک سیستم، می بایستی حرارت بیشتری به آن داد و هر چه که رسوب گرفتگی افزایش یابد مقدار بیشتر و بیشتری حرارت مورد نیاز خواهد بود که در نهایت به شکستگی لوله ها منجر خواهد شد. ادامه خواندن “ماده رسوبزا جهت استفاده در سیستمهای حرارتی و برودتی”

دستگاه صنعتی سختی گیر

سختی گیر مدل AB این شرکت برای تهیه آب نرم جهت آب تغذیه دیگ بخار و دستگاههای حرارتی و حذف ناختلصیهای محلول در آب بر مبنای خاصیت تبادل یونی رزین بکار میرود. متداولترین ناخالصیهای که با استفاده از این نوع سیستم حذف می شوند شامل یونهای مثبت از قبیل کلسیم و منیزیم می باشد. رزین دستگاه سختیگیر  پس از مدت زمان معینی به حد اشباع می رسد. برای  احیای رزین کافی است رزین را با  استفاده از محلول کلروسدیم شستشو داد تا رزین احیاء شده و خاصیت سختیگیری خود را از یابد. ادامه خواندن “دستگاه صنعتی سختی گیر”

دستگاه صنعتی دی اریتور

آب حلال  بسیار خوبی ربرای گازهای  اکسیژن O2 و دی اکسید کربن CO2 ،ازت و سایر گازهای آزاد می باشد.هر چه درجه حرارت آب پایین تر  و یا آب ساکن تر باشد پتانسیل  تمرکز  گازها در آن بیشتر خواهد بود و به تدریج که آب گرم می شود ویا توسط پمپها به حرکت در می آید گازهای موجود در آب آزاد شده ودر نتیجه  در جداره  لوله ها و دستگاههای حرارتی ایجاد خورندگی می نمید. با ازیاد  درجه حرارت آب، میزان خوراندگی بیشتر شده و به همین جهت در دیگهای  بخار که از درجه حرارت  بسیار  بالایی بر خوردار هستند،گازهای موجود در آب یکی از دشمنان  سر سخت به حساب می آیند،علاوه بر این،وجود گازها در سیستم های حرارتی  و تمرکز انها در یک نقطه از سیستم موجب کاهش راندمان انتقال حرارت شده و در صورت ایجاد انبساط ناگهانی،عملکرد با اختلالات شدید مواجه خواهد شد. ادامه خواندن “دستگاه صنعتی دی اریتور”

مزیت، ویژگی و عملکرد دستگاه سختی گیر

مزیتهای سیستم سختی گیر :

راهبری ساده

سرعت بالا در تصفیه

هزینه نگهداری کم در بهره برداری

نیاز به فضای کم در نصب و بهره برداری ادامه خواندن “مزیت، ویژگی و عملکرد دستگاه سختی گیر”

اطلاعاتی درمورد گریس تراپ

جهت حذف چربی ها و مواد معلق پساب مکانهایی نظیر رستورانها، هتل ها، کارخانه جات و …. که دارای آشپزخانه بزرگی هستند استفاده می گردد .این سازه پیش ساخته بتونی از دو مخزن تشکیل شده و قبل از سپتیک قرار می گیرد فاضلاب وارد مخزن اول شده با آرامشی که به دست می آورد یک سری از ذرات که دارای جرم حجمی بیشتری از آب هستند . ادامه خواندن “اطلاعاتی درمورد گریس تراپ”

تواناییها و نحوه عملکرد دستگاه سختی گیر مغناطیسی

نحوه عملکرد دستگاه سختی گیر مغناطیسی

در اثر عبور آب از داخل لوله و تاسیسات به مرور زمان رسوبات مختلفی بر جداره لوله و تاسیسات تشکیل خواهد شد که قسمت عمده این رسوبات ، کلسیم کربنات (CaCo3) می باشد .

کلسیم کربنات ترکیباتی با اشکال مختلف می باشد . یکی از گونه های مختلف کلسیم کربنات ، کلسیت (Calcite) می باشد .کلسیت در دمای پائین تر از 30 c براحتی تشکیل شده و پایدارتر از دیگر گونه های کلسیم کربنات می باشد .این کریستال ساختار هگزاگونال (Hexagonal) داشته و بر جداره تاسیسات با اب رسوب می کند. ادامه خواندن “تواناییها و نحوه عملکرد دستگاه سختی گیر مغناطیسی”

مزایای استفاده از سختی گیر مغناطیسی

مزایای سختی گیرمغناطیسی :

 -سختی گیرمغناطیسی  ازتشکیل رسوب درلوله هاوتجهیزات جلوگیری می کند .

-سختی گیرمغناطیسی رسوبات ازقبل تشکیل شده راازجداره لوله هاوتجهیزات جدانموده وهمراه جریان آب دفع می کند .

-سختی گیرمغناطیسی موجب افزایش انتقال حرارت درمبدلها شده لذاموجب صرفه جویی درانرژی می شود . ادامه خواندن “مزایای استفاده از سختی گیر مغناطیسی”

نحوه عملکرد دستگاه سختی گیر تصفیه آب

دستگاه سختی گیر تصفیه آب

نحوه عملکرد :

در این سیستم از یک جریان کمپلکس به عنوان مانعی جهت جلوگیری از تشکیل رسوب بر دیواره آب های سخت استفاده می شود که آنها را از حالت یونی خارج کرده و به صورت مولکولی تبدیل می کند ماحصل این پروسه تبدیل کریستال یونی که رسوبی سخت و چسبنده است به کریستال مولکولی که نرم و غیر چسبنده است می باشد . مولکولهای حاصله به یکدیگر ملحق شده و در آب به صورت شناور باقی می ماند .با گذشت زمان به حجم هسته های اولیه افزوده شده وبلورهای خنثی و معلق درآب که خاصیت چسبندگی خودرا از دست داده اندظاهر می گردندوبدین سان نه تنها رسوب گذاری متوقف می گردد بلکه امکان حذف این ذرات معلق توسط فیلترهائی که بعد از یون پاد نصب می گردد امکان پذیرخواهد بود. با خرید و نصب این دستگاه در مبدل های حرارتی و برودتی می توان مانع ازتشکیل رسوب و کاهش 15% هزینه شد . ادامه خواندن “نحوه عملکرد دستگاه سختی گیر تصفیه آب”