فیلترهای یخچال های SIDE BYE SIDE

– این فیلترها قابل نصب به تمام یخچال های ساید بای ساید می باشند

    فیلتر 5 میکرونی

    فیلتر 1 میکرونی

    فیلتر کربنی ادامه خواندن “فیلترهای یخچال های SIDE BYE SIDE”

توضیح فرآیند فیلتراسیون

فیلتراسیون، فرآیند جدا کردن مواد جامد از یک سیال،  با عبور آن از میان یک بستر متخلخل می‌باشد. بر حسب نوع نیاز، از بستری با منافذ درشت، متوسط و ریز، استفاده می‌شود.  بستر فیلتر، غشاء‌های مصنوعی، شبکه‌ها، فیلتر شنی، و سیستم‌ فیلترهایی با فن‌آوری بالا می‌باشند. انتخاب فیلترها به سرعت لازم جهت فیلتر کردن و مقدار تمیزی مورد نیاز بستگی دارد. شدت جریان لازم برای فیلتراسیون می‌تواند با استفاده از نیروی ثقل یا فشار به‌دست آید. در فیلتراسیون تحت فشار، یک طرف از بستر فیلتر در فشاری بالاتر از طرف دیگر قرار دارد به‌طوری‌که سطح فیلتر، دچار افت فشار گردد. بعضی از قسمت‌های این نوع از فیلتر باید درون یک محفظه‌ قرار بگیرند. ادامه خواندن “توضیح فرآیند فیلتراسیون”

شیرین کننده هایی از جنس غشای نانومتری

محققان توانسته اند غشاهایی از نانو لوله های کربنی بسازند که به کمک آن جداسازی گاز و مایع با کمترین هزینه امکان پذیر خواهد شد. امروزه بیشتر غشاها از مواد پلیمری ساخته می شوند که در دمای بالا مشکلاتی را به وجود می آورند. در این نوع غشاها نمی توان توازن مناسبی را میان ورودی غشا و قابلیت انتخاب آن برقرار کرد. ادامه خواندن “شیرین کننده هایی از جنس غشای نانومتری”

قطبش غلظتی

با استفاده از ساده‌ترین عبارات می‌توان بیان نمود که شدت جریان آب عبور کننده از یک ممبرین RO شبیه به شدت جریان آبی است که از یک لوله عبور می‌کند ، درصورتیکه جریان در لایه مرزی به‌صورت نفوذی بوده و عمود بر جریان هدایتی در حجم محلول می‌باشد. در لایه‌ مرزی ، جریان هدایتی وجود ندارد.

پایین‌تر بودن سرعت آب درون لوله ، باعث ضخیم‌تر شدن لایه‌ی مرزی می‌شود. ادامه خواندن “قطبش غلظتی”

سیستم میکروفیلتراسیون با غشای SS

از سیستم MFS جهت حذف ذرات معلق از محلول سخت و تبدیل آن به محلولی تمیز استفاده می‌شود. نمونه‌هایی از سیستم MFS را می‌توان در صنایع دارویی، صنایع شیمیایی و نیمه هادی‌ها پیدا نمود:

• جداسازی کاتالیست‌ها

• جداسازی آنزیم‌ها و مخمر‌ها

• تصفیه‌ی سیالات در فرآیند استخراج ادامه خواندن “سیستم میکروفیلتراسیون با غشای SS”

کاربردهای فناوری نانو در صنعت آب و فاضلاب

فناوری نانو طی مدت کوتاهی که از ظهور آن می گذرد کاربردهای مختلفی در صنایع گوناگون یافته است. در نتیجه صنعت آب، به عنوان یکی از پایه های حیات از این مساله مستثنی نیست و در بخش های مختلف آن، شامل ساخت سد ها، حفاظت خطوط لوله انتقال آب، تصفیه آب و پساب، شیرین سازی آب و غیره، فناوری نانو کاربرد یافته است. ادامه خواندن “کاربردهای فناوری نانو در صنعت آب و فاضلاب”

موارد کاربردی سیستم NF

• سختی‌ گیری

• حذف ویژه فلزات سنگین از جریان‌های فرآیندی جهت استفاده مجدد از آب

• کاهش نمک‌های موجود در آب با اندکی شوری

معمولاً عملکرد غشائی برای ممبرین‌های NF جهت حذف NaCl 50٪ ، و برای CaSO4 90٪ (یا بیشتر) می‌باشد. ادامه خواندن “موارد کاربردی سیستم NF”

فیلترهای تبادل یونی

در فرآیند تبادل یونی، آب بر روی رزین‌های یونی کروی شکل جاری می‌شود و یون‌های موجود در آب با یون‌های رزین مبادله می‌شوند.

ادامه خواندن “فیلترهای تبادل یونی”

فیلترهای اسمز معکوس

اسمز عبارت است از نفوذ آب در میان یک غشای نیمه تراوا، از منطقه‌ای که غلظت املاح کمتری دارد به‌طرف منطقه‌ای که غلظت املاح زیادتری دارد. اسمز معکوس، همان‌طور که از نامش پیداست، معکوس این فرآیند می‌باشد.

ادامه خواندن “فیلترهای اسمز معکوس”

بهترین روش برای تصفیه آب یخچال

امروزه بسیاری از یخچالهایی که به بازار آمده اند دارای آبسرد کن و یا مخزن آب سرد در داخل خود هستند که همیشه و در هر لحظه آب لوله کشی را خنک کرده و در اختیار خانواده قرار می دهد. یخچالهای ساید بای ساید داری فیلتر تصفیه کننده آب هستند که می بایست به طور مرتب تعویض شود و برخی از آنها نیز هیچ فیلتری برای تصفیه آب ورودی به مخزن آب سرد ندارند و به طور مستقیم آب ورودی از شبکه لوله کشی را در مخزن خود خنک می کنند. ادامه خواندن “بهترین روش برای تصفیه آب یخچال”

فیلتر کربن اکتیو

چنانچه آب دارای رنگ بو طعم نا مناسب باشد عبور آن از دستگاه فیلتر کربن اکتیو راه حل مناسبی است
تا عوامل نامبرده از میان برده شود و در واقع کارایی دستگاه فیلتر کربن اکتیو را PH آب و نیز نوع کربن اکتیو تعیین می نماید .

ادامه خواندن “فیلتر کربن اکتیو”

عملکرد فیلتر قلیایی (Alkaline Filter)

آبی که از این فیلتر عبور می‌کند دارای الکترون‌های آزاد می‌باشد که می‌تواند مانند آنتی اکسیدان عمل کرده و رادیکال‌های آزادی را که در اثر فشارهای روحی و عصبی ، استرس ، مصرف سیگار ، آلودگی هوا و مصرف مواد غذایی نامطلوب به‌عنوان ماده دفعی در سلول‌های بدن تولید می‌شوند را خنثی کند و طعم فوق العاده‌ای به آب داده و با تنظیم PH و دادن خاصیت قلیایی ملایمی به آب، به ارتقاء وضعیت فیزیولوژیکی بدن کمک می‌کند. از این فیلتر نیز در مرحله ششم بعضی از دستگاه‌ها استفاده می‌شود . ادامه خواندن “عملکرد فیلتر قلیایی (Alkaline Filter)”