به چه علت در منابع آب آشامیدنی کلر است؟

کلر در منابع آب شهری موجود است که می توان هنگامی که آب را داخل پارچ یا لیوان ریخته اید کلر را در آن مشاهده می کنید باید صبر کرد تا کلر آن نشسته و سپس آن را بخورید اگرچه کلر فرار است ودر آب نمی ماند برای جلوگیری از کلر در آب می توان با داشتن دستگاه های تصفیه ادامه خواندن “به چه علت در منابع آب آشامیدنی کلر است؟”

اولترا فیلتراسیون (UF)

تراوش از فیلتری که قادر است ذرات بسیار بالا ریز را از خود عبور دهد را فراپالایش یا اولترا فیلتراسیون می نامند.

فراپالایش با بهره گیری از غشاها انجام می شود و از این نوع غشا برای جدا سازی ماکرومولکول هایی با اندازه 20 تا 1000 انگستروم استفاده می شود. ادامه خواندن “اولترا فیلتراسیون (UF)”

خصوصیات فیلتر قلیایی

این فیلتر به شکل کپسول پر شده از برخی یون ها که باعث افزایش PH آب می شود بوده و معمولا توضیحاتی در مورد PH و خواص اسیدی و قلیایی آب روی آن درج می شود. این فیلتر زمانی استفاده می شود که PH آب پایین است یا مصرف کننده بخاطر خواص مثبت آب قلیایی می خواهد PH اب را افزایش دهد. گاهی اوقات بخاطر استفاده از سیستم RO میزان TDS و PH اب از حد معمول کاسته می شود ادامه خواندن “خصوصیات فیلتر قلیایی”

دستگاه های تصفیه آب خانگی سر شیری

این دستگاه بر روی علمک ظرفشویی نصب می گردد و آب تصفیه نشده از فیلتر 4 لایه ای عبور می کند، که در لایه اول به دلیل وجود فیلتر سرامیکی کلیه ذرات معلق تا اندازه 9% میکرون حذف شده و در لایه دوم به دلیل وجود کربن بلاک، رنگ-طعم-بو-مزه و کلر از بین می رود. ادامه خواندن “دستگاه های تصفیه آب خانگی سر شیری”

آبخوان یا سفره آبهای زیرزمینی

آبخوان ، سفره آب زیرزمینی ، لایه آبدار عبارت است از لایه ای که اولا حاوی آب باشد و ثانیا اجازه دهد مقادیر قابل توجه آب در شرایط معمولی صحرایی در آن حرکت کند.

ادامه خواندن “آبخوان یا سفره آبهای زیرزمینی”

ویژگیهای دستگاههای تصفیه آب شرکت سو آب

کلیه محصولات دارای استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران می باشند.

فواید استفاده از آب تصفیه تصفیه شده :

– کاهش بروز ناراحتی های قلب و عروق

– کمک به داشتن پوستی سالم و زیبا و لطیف و از بین رفتن بیماری های پوستی

– کاهش خطر بروز سرطان و بیماری های کبدی

– جلو گیری از بیماری های کلیوی و مجاری ادرار با نوشیدن مقادیر کافی آب سالم

– جلوگیری از بوی بد دهان و ناراحتی های دستگاه گوارش ادامه خواندن “ویژگیهای دستگاههای تصفیه آب شرکت سو آب”

تصفیه آب آشامیدنی

تصفیه آب آشامیدنی

تصفیه آب حذف آلاینده ها از آب تصفیه نشده برای تولید آب آشامیدنی برای کاربردهای مختلف به اندازه مناسب خالص است موادی که در طی فرایند تصفیه آب آشامیدنی خذف می شوند شامل جامدات معلق، باکتری ها، جلبک ها، ویروس ها، قارچ ها، مواد معدنی مانند آهن، منگنز و گوگرد و دیگر آلاینده های شیمیایی مانند کود می باشند. معیارهای اطمینان کیفیت آب نه تنها به تصفیه مربوط می گردد، بلکه انتقال و توزیع پس از تصفیه را نیز شامل می شود. از این رو عملیات برای ضدعفونی رسوبات در آب تصفیه شده به منظور از بین بردن هر نوع باکتری در شبکه توزیع انجام می گیرد. ادامه خواندن “تصفیه آب آشامیدنی”

فرایندهای تصفیه آب شرب

فرایندهای تصصفیه آب شرب

ترکیبی از فرایندهای زیر برای تصفیه آب شهری در سراسر جهان استفاده می گردد:

– کلرزنی، برای کنترل جلبک و جلوگیری از رشد هرگونه روییدنی در آب

– هوادهی، همراه با کلرزنی برای حذف آهن و منگنز معلق در آب ادامه خواندن “فرایندهای تصفیه آب شرب”

استانداردهای کیفیت آب آشامیدنی

استانداردهای کیفیت آب آشامیدنی معمولاً توسط دولت‌ها یا استانداردهای بین المللی تنظیم می‌شود. این استانداردها معمولاً حداقل و حداکثر غلظت آلاینده‌ها را جهت قابل استفاده بودن آب، مشخص می‌کنند. ادامه خواندن “استانداردهای کیفیت آب آشامیدنی”

درباره تصفیه آب بیشتر بدانیم

درباره تصفیه آب بیشتر بدانیم

تصفیه آب، فرآیند حذف مواد شیمیایی نامطلوب، آلاینده‌های بیولوژیکی، جامدات معلق و گازها از آب آلوده می‌باشد. هدف از این فرآیند، تولید آب مناسب برای هدفی خاص است. در بیشتر موارد آب برای مصرف انسان ضدعفونی می‌شود (آب آشامیدنی)، اما تصفیه آب ممکن است برای اهداف متنوع دیگری نیز همچون برآورده کردن نیازهای مربوط به کاربردهای پزشکی، دارویی، شیمیایی و صنعتی طراحی گردد. ادامه خواندن “درباره تصفیه آب بیشتر بدانیم”

عواقب تامین آب شرب از طریق چاه ها

تامین آب شرب تهران از طریق چاه ها ، احتمال ابتلا به سرطان را درپی دارد

دکتر سعید متصدی معاون سازمان محیط زیست ضمن اشاره به کم شدن نزولات جوی در سال جاری ، هشدار داد:
اگر مردم در مصرف آب صرفه جویی نکنند وزارت نیرو برای جبران کمبودها ناچار است از آب چاه برای مصارف شرب استفاده کند
که به دلیل بالا بودن مقدار عناصری مانند نیترات و کادمیوم در منابع زیرزمینی ، احتمال ابتلا به سرطان برای شهروندان به وجود می آید. ادامه خواندن “عواقب تامین آب شرب از طریق چاه ها”

مراحل تولید آب آشامیدنی معدنی

در واحدهای تولید کننده محصولات آشامیدنی خصوصا بسته بندی آ به منظور استفاده مستقیم از آن به دلیل آنکه ماده اولیه موارد استفاده در این منابع آب می باشد،
وجود هرگونه خصوصیات غیر استاندارد فیزیکی یا شیمیایی مانند درجه سختی کل، PH، طعم، بو، ماندگاری در آب مصرفی می تواند مستقیما در کیفیت محصول تولید شده تاثیر گذار باشد.

ادامه خواندن “مراحل تولید آب آشامیدنی معدنی”