مخازن تصفیه آب و شیرهای چند راهه

مزایای منحصر به فرد شیرهای تمام اتوماتیک :

  • صفحه نمایش مصور (بدون نیاز به دانستن زبان خاص)
  • ساختار متمرکز و نحوه نصب آسان
  • امکان برنامه ریزی براساس زمان(ساعت یا روز) یا جریان آب
  • دارای میکرو پروسسور قابل برنامه ریزی
  • تطابق و حفظ پارامترها در هنگام قطع جریان برق ادامه خواندن “مخازن تصفیه آب و شیرهای چند راهه”

استفاده از چربی گیر آشپزخانه جهت حذف چربی از جریان فاضلاب

به منظور جداسازی ذرات چربی و روغن از فاضلاب آشپزخانه و رستوران ها می بایست قبل از اتصال این فاضلاب به شبکه اصلی و یا تخلیه به چاه از یک واحد چربی گیر (Grease Trap) بهره گرفت. استفاده از چربی گیر فایبرگلاس ثقلی ضمن سادگی کاربرد، هزینه بسیار کمتری را به همراه دارد. با توجه به اینکه چربی دارای وزن مخصوص کمتر از فاضلاب می باشد، درصورت ایجاد شرایط محیطی مناسب، چربی موجود در فاضلاب به راحتی به سطح فاضلاب آمده و می توان آن را از جریان فاضلاب حذف کرد. استفاده ازچربی گیر فایبرگلاس این شرایط را برای فاضلاب آشپزخانه ها فراهم می کند و در صورت کاربری مناسب، قادربه حذف بیش از 98 درصد چربی موجود درجریان فاضلاب خواهد بود. استفاده از فایبرگلاس در ساخت چربی گیرعلاوه برسبکی، باعث استحکام بسیار بالا و طول عمر طولانی آن خواهد شد.یکی از وظایف چربی گیر فاضلاب رستوران و آشپزخانه، نگهداری پساب چرب و کاهش دمای آن است.با این عمل حلالیت چربی در داخل فاز آب کاهش پیدا کرده و به دلیل اختلاف دانسیته درسطح فاضلاب جمع می شود. عمده ترین وظیفه دیگر یک چربی گیر رستوران و آشپزخانه جداسازی مواد جامد و پسماند های غذایی موجود درفاضلاب می باشد.

ادامه خواندن “استفاده از چربی گیر آشپزخانه جهت حذف چربی از جریان فاضلاب”

 مهمترین رسوبات دریاچه‌ای

رسوبات دریاچه‌ای (Limnic Sediment) رسوبات دریاچه‌ای منشا متفاوتی دارد که عمده‌ترین آنها سه گروه آواری ، شیمیایی ، وبیولوژیکی طبقه‌بندی می‌شود. مهمترین رسوبات دریاچه‌ای عبارتند از : رسوبات کلاستیک دریاچه‌ای :این نوع رسوبات که شامل قطعه سنگ‌ها ، شن ، ماسه و رس می‌باشند به طور دائم از طریق رودخانه‌ها وارد دریاچه‌ها شده و ته نشست می‌گردند. قسمت اعظم مواد آواری وارد شده بوسیله رودخانه در مصب آنها ته نشین می‌شود و فقط مواد رسی که دانه ریزترند در فاصله دورتر و در نقاط عمیق‌تر دریاچه‌ها رسوب می‌کنند. رسوباتی که در مصب رودخانه‌ها ته نشین می‌شوند باعث تشکیل دلتا می‌گردند. رسوبات آهکی دریاچه‌ای :رسوبات آهکی دریاچه‌ها دارای اهمیت چندانی نیستند و در اثر جمع شدن پوسته آهکی صدف‌ها ، جلبک‌های آهکی و سایر موجودات که دارای پوسته آهکی می‌باشند تشکیل می‌شود. این رسوبات همچنین در اثر ته‌نشین شدن کربنات کلسیم موجود در آب دریاچه‌ها نیز بوجود می‌آیند. رسوبات آهکی که در نزدیکی ساحل تشکیل می‌شوند گل آهکیکربنات کلسیم (Mud cul careous) نامیده می‌شوند. ضخامت آهک‌ها ممکن است تا چندین متر هم برسد که در حدود 90 تا 95% حاوی می‌باشد. در نواحی نیمه‌خشک قسمت عمده رسوبات عمیق دریاچه را کربنات کلسیم تشکیل می‌دهد که به صورت طبقات ضخیم آهک ااولیتیک دیده می‌شود.  ادامه خواندن ” مهمترین رسوبات دریاچه‌ای”

تنظیم میزان کلر آب

طبق استاندارد شماه 1011 ( ویژگیهای میکروبیولژیکی آب ) ایران میزان کلر آزاد باقی مانده در انتهای شبکه آبرسانی در شرایط عادی 0.8 – 0.5 میلی گرم در لیتر ( PPM ) می باشد. و این زمانی است که , زمان تماس کلر با آب حداقل 30 دقیقه ، PH آب مابین 9 – 6.5 ، تیرگی آب (کدورت ) حداکثر 5 NTU باشد . ادامه خواندن “تنظیم میزان کلر آب”

شرح خدمات شرکت درباره تصفیه فاضلاب فاضلاب صنعتی

– طراحی ، ساخت و پیاده سازی سیستم  تصفیه فاضلاب انسانی- بهداشتی شامل:

پکیج های آماده فلزی سپتیک تانک تصفیه بیولوژیکی

– طراحی ، ساخت و پیاده سازی سیستم های تصفیه فاضلاب صنعتی شامل: آشغالگیر (مکانیکی و دستی) چربی گیر (CPI و API ) لجن فعال (AS و SBR ) بیوراکتورغشایی(MBR)

 مشاوره و تامین قطعات : مشاوره در زمینه انتخاب روش مناسب تصفیه فاضلاب صنعتی، انتخاب دستگاه ، انتخاب قطعات و افزایش کارآیی سیستمهای تصفیه آب و فاضلاب صنعتی ادامه خواندن “شرح خدمات شرکت درباره تصفیه فاضلاب فاضلاب صنعتی”

روش ساخت مخازن کروی

مخزن کروی یک مخزن تحت فشار با بیشترین کارایی و بازدهی است زیرا بیشترین حجم برای کمترین سطح را عرضه می‌کند و ضخامت این مخزن‌ها نصف ضخامت مخزن‌های استوانه‌ای با قطر یکسان می‌باشد.

تنش در مخازن کروی در تمام محورهای اصلی (y, z، x) برابر می‌باشد. اگر از تاثیرات ساپورت‌ها صرف نظر شود، همچنین اگر این مخازن از لحاظ وزن با یک مخزن استوانه‌ای مقایسه گردد در نسبت و حجم یکسان، کره فقط نصف وزن استوانه را خواهد داشت. ادامه خواندن “روش ساخت مخازن کروی”

ویژگیها و مزایا و عملکرد فیلتر شنی تحت فشار

ویژگی فیلتر شنی تحت فشار

    قابلیت تحمل فشار تا  10بار

    مجهز به شیر هوا گیری و فشارسنج

    استفاده از 4 لایه سنگ سیلیس دانه‌بندی شده در فیلتر‌های شنی

    قابل ارائه با سه نوع شیر : دستی، نیمه ‌‌اتوماتیک و تمام اتوماتیک جهت شستشوی معکوس

مزیت فیلتر شنی تحت فشار

    راهبری ساده ادامه خواندن “ویژگیها و مزایا و عملکرد فیلتر شنی تحت فشار”

تنظیم اتوماتیک سطح هوا و فرمان به پمپ توسط رله کنترل سطح مایعات در تانک های تحت فشار

تنظیم اتوماتیک سطح هوا و فرمان به پمپ توسط رله کنترل سطح مایعات:

در این حالت سطح بالا و یا پایین آب توسط محاسبه بدست می آید و این سطوح توسط الکترود بالا و الکترود پایین کنترل می شوند
و فشار هوای بالای آب همواره توسط پرشر سویچ و شیر مغناطیسی روی لوله هوا ثابت نگهداشته می شود ( چون هوا در آب حل می شود و فشار آن کاهش می یابد ).

ادامه خواندن “تنظیم اتوماتیک سطح هوا و فرمان به پمپ توسط رله کنترل سطح مایعات در تانک های تحت فشار”

تنظیم دستی سطح هوا و فرمان به پمپ یا پرشرسویچ در تانک های تحت فشار

تنظیم دستی سطح هوا و فرمان به پمپ یا پرشرسویچ

در شروع بهره برداری سطح آب را در نقطه ای در حدود 3/1 ارتفاع تانک از بالای آن انتخاب می کنیم و روی شیشه آب نما علامت می زنیم, سپس پمپ را روشن می کنیم تا سطح آب در تانک به علامت برسد, سپس پمپ را خاموش کرده و شیر هوای فشرده را باز می کنیم تا آنقدر هوا وارد شود تا فشار سنج به فشار مورد نظر برسد سپس شیر هوا را می بندیم , سیستم در این حالت می تواند کار کند و هر گاه فشار به حد بالا رسید پرشرسویچ پمپ را قطع می کند و هرگاه فشار کاهش یافت و به حد پایین رسید پمپ شروع به کار می کند. ادامه خواندن “تنظیم دستی سطح هوا و فرمان به پمپ یا پرشرسویچ در تانک های تحت فشار”

طریقه نصب تانک تحت فشار

طریقه نصب تانک تحت فشار

تانک تحت فشار روی زمین نصب می شود و نسبت به برج آب بسیارارزانتر در می آید و دسترسی به آن بسیار راحت تر از برج آب می باشد و مشکلات نگهداری برج آب را ندارد, تامیت فشار توسط هوای فشرده می باشد که در بالای تانک قرار می گیرد و با فشار خود آب را تحت فشار قرار می دهد, این فشار باید برابر فشار پمپ (Head) باشد تا شبکه تحت فشار نسبتا ثابتی قرار گیرد

طریقه نصب تانک تحت فشار

ادامه خواندن “طریقه نصب تانک تحت فشار”

تانک تحت فشار (Pressure tank)

در هر سیستم آبرسانی حداقل در یک نقطه از آن برای انتقال آب و تامین فشار لازم در شبکه از پمپ استفاده می شود, این پمپ یا در چاه و یا در جلوی مخازن زمینی ذخیره آب نصب می گردد. پمپها نباید بطور دایم کار کنند چون اگر مصرف در شبکه کم باشد یا اصولا مصرف نباشد پمپ های سانتریفوژ آب را در خود به گردش در می آورند ادامه خواندن “تانک تحت فشار (Pressure tank)”

مشخصات فنی پمپ تحت فشار

1- مخزن دستگاه جهت فشار کار بر حسب PSIG با اتصال جوش دو سر عدسی پایین طراحی شده است و هر مخزن دارای دو دریچه بازدید می باشد .

ادامه خواندن “مشخصات فنی پمپ تحت فشار”