امروزه فاضلاب های صنعتی در صنایع مختلف یکی از نگران کننده ترین و خطرناک ترین فاضلاب های موجود در جهان به شمار می روند هر چند تولید پساب همانگونه که در محیط های شهری و انسانی اجتناب ناپذیر است در محیط های صنعتی نیز گاها از تولید پساب گریزی نیست اما این پساب ها معمولا به دلیل ماهی شیمیایی به غیر از آلودگی های بیولوژیکی و نیز وجود فلزات ادامه خواندن “سامانه های صنعتی فاضلاب در صنایع مختلف”
دسته: نصب سختی گیر
طریقه نصب و راه اندازی سختی گیر مغناطیسی
مهمترین رسوبات دریاچهای
رسوبات دریاچهای (Limnic Sediment) رسوبات دریاچهای منشا متفاوتی دارد که عمدهترین آنها سه گروه آواری ، شیمیایی ، وبیولوژیکی طبقهبندی میشود. مهمترین رسوبات دریاچهای عبارتند از : رسوبات کلاستیک دریاچهای :این نوع رسوبات که شامل قطعه سنگها ، شن ، ماسه و رس میباشند به طور دائم از طریق رودخانهها وارد دریاچهها شده و ته نشست میگردند. قسمت اعظم مواد آواری وارد شده بوسیله رودخانه در مصب آنها ته نشین میشود و فقط مواد رسی که دانه ریزترند در فاصله دورتر و در نقاط عمیقتر دریاچهها رسوب میکنند. رسوباتی که در مصب رودخانهها ته نشین میشوند باعث تشکیل دلتا میگردند. رسوبات آهکی دریاچهای :رسوبات آهکی دریاچهها دارای اهمیت چندانی نیستند و در اثر جمع شدن پوسته آهکی صدفها ، جلبکهای آهکی و سایر موجودات که دارای پوسته آهکی میباشند تشکیل میشود. این رسوبات همچنین در اثر تهنشین شدن کربنات کلسیم موجود در آب دریاچهها نیز بوجود میآیند. رسوبات آهکی که در نزدیکی ساحل تشکیل میشوند گل آهکیکربنات کلسیم (Mud cul careous) نامیده میشوند. ضخامت آهکها ممکن است تا چندین متر هم برسد که در حدود 90 تا 95% حاوی میباشد. در نواحی نیمهخشک قسمت عمده رسوبات عمیق دریاچه را کربنات کلسیم تشکیل میدهد که به صورت طبقات ضخیم آهک ااولیتیک دیده میشود. ادامه خواندن ” مهمترین رسوبات دریاچهای”
فرآیند تولید پساب چرب در آشپزخانه ها و رستوران ها و حذف روغن از آب
روغن های گیاهی و حیوانی به عنوان یکی از منابع اصلی در طبخ غذا به شمار می آیند. در فرآیند طبخ غذا عملیاتی چون شستشوی ظروف، آبکشی غذا و کفشویی آشپزخانه باعث تولید حجم قابل توجهی پساب چرب می شود. این پساب، عمدتا محتوی چربی، روغن و پسماندهای غذا می باشد و در گروه پساب ها و فاضلاب های چرب طبقه بندی می گردد. ادامه خواندن “فرآیند تولید پساب چرب در آشپزخانه ها و رستوران ها و حذف روغن از آب”
اصول کار با سختی گیر الکترونیکی
سختی گیر الکترونیکی
اصول کار رسوبزدای الکترونیکی : امواج الکترونیکی دائما درحال تغییر توسط دستگاه PAC تولید واز طریق آنتن هایی که بدور لوله آب پیچانده می شود به آب سخت داخل لوله انتقال داده می شود .تحت تاثیر این میدان نمکهای محلول که به صورت یون در آب هستند به شکل بلورهای ریز و معلق در می آیند.تجمع این ذرات هسته تشکیل دهنده بلور خنثی کربنات کلسیم به شکل رسوب معلق درآب را تشکیل می دهند که فاقد خاصیت چسبندگی می باشد .لذا دیگر روی جدار داخلی لوله و تجهیزات رسوب تشکیل نمی شود ونیز به دلیل بالا رفتن حلالیت آب رسوب های قبلی نیز درآب حل وتبدیل به بلورهای معلق در آب می شود.
مزایای رسوبزدای الکترونیکی : ادامه خواندن “اصول کار با سختی گیر الکترونیکی”
کاربرد رزین انیونی و رزین کاتیونی در سختی گیر آب
کاربرد رزین انیونی و رزین کاتیونی در سختی گیر آب
آبهای مورد مصرف در صنایع و شرب در کشور ایران دارای املاح زیادی میباشند .املاح کلسیم و منیزیم از جمله عمده ناخالصی های آبهای کشور ایران به شمار می روند. مقدار بیش از حد این املاح، برای مصارف صنعتی و بهداشتی و خوراکی آب مناسب نمی باشد. ادامه خواندن “کاربرد رزین انیونی و رزین کاتیونی در سختی گیر آب”
دستگاه سختی گیر SOFTENER
سختی گیر مدل AB برای تهیه آب نرم جهت آب تغذیه دیگ بخار و دستگاه های حرارتی و حذف ناخالصی های محلول در آب بر مبنای خاصیت تبادل یونی رزین بکار می رود .
متداول ترین ناخالصی هایی که با استفاده از این نوع سیستم حذف می شوند شامل یون های مثبت از قبیل کلسیم و منزیم می باشد .