خصوصیات میکروب کشی ازن بیانگر پتانسیل بالای اکسید اسیون آن می باشد. تحقیقات نشان می دهد که گند زدائی توسط ازن حاصل اثر مستقیم آن برباکتریها و تجزیه دیواره سلولی باکتریها می باشد . که از این نظر با مکانیسم عمل کلر در فرایند گند زدائی متفاوت است. با توجه به قدرت بالای گند زدائی ازن در مقایسه با کلر (25 برابر ) و سایر گندزداها ، زمان کمتری جهت ادامه خواندن “قدرت گندزدائی اوزون درتصفیه آب”
دسته: پمپ کلر زن
دستگاه کلر زنی ( کلریناتور ) دوزینگ پمپ – سیستم کلرزنی – کلرزن مایع – کلرزن گازی Chlorination Dosing Pump
نحوه نصب تانک تحت فشار
تانک تحت فشارروی زمین نصب می شود و نسبت به برج آب بسیارارزانتر درمی آید و دسترسی به آن بسیار راحت تر از برج آب می باشد و مشکلات نگهداری برج آب را ندارد, تامیت فشار توسط هوای فشرده می باشد که در بالای تانک قرارمی گیرد و با فشار خود آب را تحت فشار قرار می دهد, این فشار باید برابر فشار پمپ (Head) باشد تا شبکه تحت فشارنسبتا ثابتی قرار گیرد و متعادل (Balance) باشد از طرفی چون هوا به مرور زمان درآب حل می شود لذا فشار هوای محبوس بالای تانک, کاهش می یابد . ادامه خواندن “نحوه نصب تانک تحت فشار”
سیستم کلرزن استخر
سیستم کلرزن استخر به شکل ساده از یک پمپ برای کلرزنی و از یک سنسور کلر برای کنترل میزان کلر تشکیل می شود. البته با توجه به نیازوشرایط مجموعه، ممکن است از لوازم جانبی هم استفاده شود. سیستم کلرزنی دراستخرهای خانگی و مخازن آب شهری و همچنین در کولینگ تاور ها و استخرهای صنعتی استفاده می شود.پمپ دوزینگ سلونویدی بتا پرومیننت ، پکیج های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ، پکیج های فرآیندهای تصفیه آب ، دوزینگ پمپ گاما سری ال ، دوزینپ پمپ شرکت پرومیننت آلمان دیافراگمی سلونویدی ، دوزینگ پمپ گاما ال ، دی اکسید کلر بعد از ازن قویترین گندزدا واکسید کننده مورد استفاده درصنعت آب وفاضلاب است . ادامه خواندن “سیستم کلرزن استخر”
کاربرد ازن ژانراتور در مرغداریها
بخش اول : استفاده از سیستم ازن ژنراتور جهت استریل و ضدعفونی کردن آب مرغداری است که این روش جز تکنولوژیهای دنیا برای بهبود آب مصرفی این صنایع است در این روش استریل و ضدعفونی کردن آب مرغداری هیچ ماده شیمیایی در آب باقی نمی ماند.و باعث بروز حالت ادامه خواندن “کاربرد ازن ژانراتور در مرغداریها”
معایب کلردرآب آشامیدنی
همانطور که می دانید، منابع تامین آب مصرفی ما انسانها ( اعم از رودخانه ها، چاهها، چشمه ها، سدها و … ) آلوده به میکروب ها ومیکروارگانیزمهایی هستند که استفاده ازاین آبها را بدون ضدعفونی کردن، برای ما غیرممکن می سازند. سازمانهای آب و فاضلاب شهری برای ازبین بردن میکروارگانیزمهای بیماری زا وتامین آب مصرفی بهداشتی برای شهروندان، اقدام به اضافه کردن کلر به آب می کنند. کلرزنی امروزه به عنوان متداولترین روش گندزدایی آب آشامیدنی دردنیا مورد استفاده قرار می گیرد. اما استفاده از کل علیرغم اینکه مزایا و فواید بسیاری به همراه دارد، دارای معایب و مضراتی نیز هست. به همین دلیل متخصصان ضمن توصیه روشهای جایگزین کلرزنی، تاکید دارند که کلر باقیمانده درآب شهری، درنقطه مصرف و درست قبل از نوشیدن، از آب حذف شود. کلرزنی : کلر ابتدا در سال 1908 در شیکاگو به یک سیستم آب همگانی افزوده شد و در از بین بردن بسیاری انواع بیماری های منتقل شده آبی مثل وبا و تب تیفوئید قابل استفاده بود. ادامه خواندن “معایب کلردرآب آشامیدنی”
فیلترهای کربن فعال (GAC , UDF )
وظیفه فیلترهای کربنی حذف کلر ، گازهای شیمیایی ، ناخالصی های آلی ، بو و طعم نامطبوع و حشره کش ها از آب آشامیدنی است. خاصیت جذب کنندگی که در سطح کربن وجود دارد باعث می شود که کلر و سایر گازهای شیمیایی محلول در آب جذب این ماده شده و از آب حذف شوند. در زمان تعویض فیترهای کربن فعال : به طور متوسط بعد از گذشت حدود 6 ماه ، این فیلترهای کربنی خاصیت جذب کنندگی خود را از دست داده و اصطلاحا اشباع می شوند . به طوری که دیگر قادر به جذب کلر و سایر گازهای شیمیایی موجود در آب نیستند. اشباع شدن فیلترهای کربن فعال، تجمع مواد آلی در این فیلترها را نیز به دنبال دارد. مواد آلی جذب شده توسط این فیلترها پس از اینکه فیلتر دیگر قادر به جذب کلر نباشد، محیط بسیار مناسبی برای تغذیه و رشد باکتریها، انگلها و سایر میکروارگانیزمها را فراهم آورده و باعث بوجود آمدن مشکلات جدی در بهداشت و سلامت آب میشوند. ادامه خواندن “فیلترهای کربن فعال (GAC , UDF )”
خدمات مهندسی شرکت
- طراحی و ساخت مخازن تحت فشار افقی و عمودی (Pressure Sand & Carbon Filter)
- تولید و اجرای سپتیک تانک ( سپتیک )، ایمهوف تانک، منهول و مخازن به صورت بتنی و پلی اتیلنی دو جداره
- تولید و اجرای سپتیک تانک و چربیگیر از جنس فایبرگلاس
کاربرد مخازن زمینی
مخازن زمینی به دو منظور ساخته می شوند. یکی برای ذخیره آب برای مصارف صنعتی بخصوص برای ساعات پیک و دیگری برای آتش نشای .بطورکلی برای آتش نشانی فقط مخازن زمینی مناسب هستند زیرا برج آب به ظرفیت بسیار زیاد که بتواند جوابگوی مصرف آتش نشانی باشد بسیار گران و غیر اقتصادی میباشد.همچنین درصنایعی که مصرف آب آنها زیاد است و دارای چاه نامناسب یا انشعاب هستند مخزن زمینی ضروریست.مخازن زمینی برای ظرفیت های کم مانند آب نرم می تواند فلزی باشد ( تانک های ایستاده فلزی) ولی برای ظرفیت های زیاد باید از بتن مسلح ساخته شوند. یک مخزن بتنی حتما باید حداقل دارای دو قسمت باشد تا درمواقع اضطراری و یا تمیز کردن کف یکی ازآنها بتوان از دیگری استفاده کرد تا درکارتولید خللی وارد نشود. دراین مخازن لوله های زیر آب و لوله های مکش پمپ ها باید در نظر گرفته شود. ارتفاع مخزن بتنی روی زمین می تواند حدود 5/2 متر باشد که برای آب بندی راحت مخزن و ایستایی آن حداکثر نیم متر آن می تواند در زیر قرار بگیرد و بقیه آن باید بالای زمین باشد زیرا به پمپ های آب سوار هستند و پمپ ها که در ارتفاع مکش محدودی می توانند کار کنند می توانند در راندمان ماکزیمم بدون ایجاد مشکلی کار کنند . ادامه خواندن “کاربرد مخازن زمینی”
توضیحات برج آب (ثقلی)
برج آب می تواند علاوه برذخیره آب یک فشار استاتیک درشبکه ایجاد نماید. حسن برج آب دراین است که اگر برق قطع شود تا ساعاتی می تواند آب مصرفی سرویس ها را تامین نماید، اما باتوجه به این نظر که درصورت آببند نبودن این سازه دچار مشکل های استاتیکی و همچنین مشکلات تأسیساتی خواهد شد. ارتفاع برج اگرفقط برای مصارف خانگی و بهداشتی باشد می تواند بین 15 تا 20 متر باشد که با توجه به افت فشار شبکه , فشار پشت مصرف کننده های بهداشتی را تامین نماید. ولی اگر برای مصارف صنعتی هم باشد بایدارتفاع برج را بین 25 تا 30 متردرنظر گرفت.ارتفاع برج از کمر تانک تا کف فونداسیون آن می باشد. ادامه خواندن “توضیحات برج آب (ثقلی)”
برج خنک کن فایبرگلاس مخروطی
شکل طراحی این نوع برج موجب می شود ۳۰% بازدهی خنک کنندگی این دستگاه با مکش طبیعی متقابل آب و هوا صورت پذیرد، این امر موجب می گرد تا مصرف انرژی تا اندازه ی قابل توجهی کاهش یابد. این دستگاه ها از ظرفیت ۵ تن تبرید تا ۱۰۰ تن به صورت مونتاژ شده ارائه می شود و از ۱۰۰ تن تا ۱۲۵۰ تن تبرید در محل استقرار مونتاژ خواهد شد. ادامه خواندن “برج خنک کن فایبرگلاس مخروطی”
موارد کاربرد چربی گیر
همانطور که می دانیم چربی و روغن ها یکی از آلاینده های معمول در انواع فاضلاب ها هستند. دربرخی موارد مقدار چربی و روغن ها آنچنان بالاست که استقرار یک سیستم حذف روغن و چربی ها (چربی گیر) ضرورت پیدا می نماید معمولاً فاضلاب های نظیر فاضلاب های تولیدی آشپزخانه، رستوران، کارواش، قالیشویی و واحد پیکینگ درصنایع فولاد دارای چنین وضعیتی هستند. به سبب کارایی و هزینه کم روش شناور سازی ثقلی، امروزه در اغلب موارد از این روش برای حذف چربی و روغن ها از فاضلاب استفاده می شود. این روش نوعی روش فیزیکی تصفیه فاضلاب است که طی آن نیاز به هیچ گونه تجهیزات الکترومکانیکالی وجود ندارد. از آنجا که وزن مخصوص روغن و چربی ها کمتر از فاضلاب و در حدود 9/0 گرم بر سانتیمتر مکعب است، این ذرات تمایل به شناوری بر روی سطح فاضلاب را دارند. به منظور انجام این فرایند تنها لازم است که یک محیط آرام و بدون اغتشاش برای فاضلاب فراهم گردد. بنابراین چربی گیرها با توجه به همین اصل ساده و در عین حال کلیدی طراحی و ساخته می شوند. ادامه خواندن “موارد کاربرد چربی گیر”