دستگاه تصفیه آب با توانایی تولید آب سرد و گرم

مشخصات:

  • نمایشگر دیجیتالی کیفیت و سختی آبTDS
  • سیستم استریلایزر با اشعه ماوراء بنفش UV
  • سیستم تصفیه آب اتو فلاش جهت صرفه جویی در آبAUTO FLUSH

ادامه خواندن “دستگاه تصفیه آب با توانایی تولید آب سرد و گرم”

آب تصفیه شده

  • طعم واقعی چای و قهوه
  • شست و شوی میوه
  • لذت نوشیدن آب سالم
  • افزایش طول عمر آبزیان آکواریوم

ادامه خواندن “آب تصفیه شده”

دستگاه های تصفیه آب خانگی چه فرقی با هم دارند

بطور کلی دستگاه های تصفیه آب خانگی به دو دسته تقسیم می شوند

1- دستگاه تصفیه آب با سیستم فیلتراسیون ساده.
2- دستگاه تصفیه آب با سیستم اسمز معکوس (RO). ادامه خواندن “دستگاه های تصفیه آب خانگی چه فرقی با هم دارند”

آیا دستگاه های تصفیه آب با سیستم اسمز معکوس ( RO ) باعث اسیدی شدن آب می شوند

طراحی دستگاه RO بصورتی می باشد که بتواند کوچکترین ناخالصی ها مانند انواع ویروس یا موادی مانند نیترات را حذف کند یعنی برای حصول این کار باید بتوان علاوه بر حذف ذرات معلق مانند زنگ آب ذرات محلول را حذف نمود. مواد معدنی و کانی ها هم جز ذرات بسیار ریز آب می باشد که در این فرایند نسب به سیستم های دیگر بیشتر حذف میشوند این امر با توجه به بالا بودن سختی آب در اکثر موارد بسیار مفید است و باعث سبکی و خالصی آب میشود ولی اگر این املاح بیش از حد حذف شوند ممکن است آب کمی به خاصیت اسیدی نزدیک شود نه اینکه کاملا اسیدی شود علاوه بر آن امروزه اکثر شرکت ها دستگاه اسمز معکوس (RO) را طوری ارائه می دهند که میزان حذف املاح قابل کنترل توسط قطعه بخصوص روی دستگاه باشد که با وجود این مورد حتی خود مصرف کننده هم توان تنظیم میزان املاح موجود در آب را خواهد داشت . ادامه خواندن “آیا دستگاه های تصفیه آب با سیستم اسمز معکوس ( RO ) باعث اسیدی شدن آب می شوند”

ویژگیهای انواع آب

الف- ویژگی آبهای زیرزمینی

  • مواد معلق در آنها کم است.
  • معمولا مواد آلی بسیار کم دارند.
  • ممکن است دارای ذرات شن باشند.
  • این آبها حاوی آهن محلول و گاهی هم منگنز محلول هستند که وقتی آب در معرض اتمسفر قرار می گیرد در اثر اکسید شدن توسط هوا، ذرات زرد- قهوه ای درآنها ظاهر می شود.
  • دی اکسید کربن ممکن است در این آبها زیاد باشد و PH این آبها معمولا 9/7 – 9/6 می باشد. • آب چاههای خیلی عمیق معمولا عاری از میکوبها و دیگر میکروارگانیسمها می باشد ولی آب چاههای کم عمق معمولا آلوده به میکروارگانیسمها هستند.
  • به خاطر انحلال جزئی مواد معدنی، معمولا این آبها دارای املاح زیاد می باشند حدود ppm 500 که بیشترین جزء آن بی کربنات کلسیم است.
  • این آبها معمولا سخت هستند ولی سختی آنها موقتی است( سوافات و نیترات کلسیم و منیزیم.

ادامه خواندن “ویژگیهای انواع آب”

تصفیه آب به روش (EDR (Electro dialysis Reverse

کلمه Dialysis در لغت به معنی جدا کردن مواد از یک محلول می باشد و روش EDR در واقع بیانگر جدا کردن املاح از آب با استفاده از انرژی برق می‌‌باشد.

در این روش با استفاده از جریان برق DC و همچنین غشاهای آنیونی و کاتیونی، عملیات جداسازی املاح از آب صورت می ‌‌پذیرد.

کلمه Reverse در انتهای این روش بدین معنی می باشد که در اثر عبور آب از ممبرین ‌‌های سیستم، یکسری از املاح بر روی ممبرِین‌‌ ها رسوب می‌ نمایند. ادامه خواندن “تصفیه آب به روش (EDR (Electro dialysis Reverse”

تصفیه آب به روش سیستم های تبادل یونی

فرایند تبادل یونی یکی از اشکال پدیده جذب سطحی است، که در آن فاز سیال در تماس با فاز جامد جاذب قرار می‌گیرد. طی این تماس برخی از اجزای موجود در فاز سیال جذب فاز جامد شده و از سیال جدا می‌گردند. فرایند تبادل یونی فرایندی برگشت پذیر است که طی آن یون های خارجی موجود در آب جذب گروه های عاملی قرار گرفته بر روی شبکه پلیمری (فاز جامد) می‌گردند و بدین ترتیب آب عاری از هرگونه ناخالصی یونی حاصل می‌گردد.

پس از اشباع شدن گروه های عاملی، سیستم تحت عملیات بازیابی و شستشوی شیمیایی قرار گرفته و مجدداً مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از سیستم های تبادل یونی به دو منظور سختی گیری و همچنین تولید آب با خلوص بالاتر استفاده می شود که به طور جداگانه در ذیل اشاره می گردد. ادامه خواندن “تصفیه آب به روش سیستم های تبادل یونی”

شرایط مناسب جهت طرح یک اتاقک کلرزنی

1- درب خروجی اتاق باید با کوچکترین فشار به طرف بیرون باز شود .

2- انبار و اتاق در معرض تابش نورخورشید یا گرمای شدید نباشد .

3- با توجه به اینکه پمپ تزریق کلر می بایست در محل سرپوشیده نصب شود ،باید اتاقک و محل نصبسیستم تهویه کافی و مستقل داشته باشد به نحوی که هر دقیقه یک نوبت بتواند هوای اتاقک راتعویض نماید تا از بروز مشکلات ناشی از افزایش رطوبت یا درجه حرارت جلوگیری شود . ادامه خواندن “شرایط مناسب جهت طرح یک اتاقک کلرزنی”

انواع دستگاههای کلرزنی آب شرب

تجهیزات و دستگاههای کلرزنی رحسب نحوه استفاده از کلر به دو نوع کلی تقسیم می شود :

الف ) تزریق کننده های گازی

ب ) تزریق کننده های مایع ( هیپوکلریت کلسیم با آب مخلوط شده و محلول حاصل به آب تزریق می شود ).

به نوع اول دستگاه کلرزنی آب ، اصطلاحاً کلریناتور و به نوع دوم هیپوکلریناتور می گویند . برای کلرزنـی آب شـهری ادامه خواندن “انواع دستگاههای کلرزنی آب شرب”

کلرزنی

فرآیند کلرزنی امروزه یکی از متداولترین روشهای گندزدایی آب در دنیاست. مهمترین مزایای این فرآیند عبارتند از:

کلرزنی فرآیندی ارزان و کم هزینه جهت ضدعفونی کردن آب مصرفی انسان است.

کلر دارای اثر باقیمانده در آب است که باعث تضمین نسبی سلامتی آب در تمام مسیر شبکه آب رسانی می شود. ادامه خواندن “کلرزنی”

روش های شیمیایی تصفیه آب

برای ضدعفونی کردن اولیه آب دو ماده شیمیایی وجود دارد : ید و کلر . هردو ماده سبک و ارزان بوده و استفاده از آنها آسان است. ید در کشتن ویروس ها ، باکتری ها و تک یاخته ها موثر است. با این حال هرچه آب سرد تر باشد ، زمان بیشتری نیاز است تا ید اثر خود را بگذارد و آب را ضدعفونی کند. ادامه خواندن “روش های شیمیایی تصفیه آب”

در تصفیه خانه ها چه اتفاقی می افتد

الف ) ابتدا حذف ذرات معلق و زلال سازی آب

در تصفیه خانه  ، آب از آشغال گیرها و صافی ها عبور می کند تا ذرات درشت شناور در آب مثل : شاخ و برگ درختان و … از آب جدا شود. همچنین آب از صافی های مختلف مثل فیلترهای شنی عبور می کند تا ذرات معلق کوچک تر و ریزتر نظیر خاک و گل نیز از آب حذف شوند و آب زلال و شفاف شود. ادامه خواندن “در تصفیه خانه ها چه اتفاقی می افتد”